Extra informatie

Wanneer je een fotoshoot boekt, bespreken we altijd eerst je wensen. Wil je graag portretfoto's, actiefoto's of een combinatie van beide of heb je heel iets anders in gedachten? Ik hoor het graag! Aan de hand van jouw wensen kan ik 1 of meerdere geschikte locatie(s) uitzoeken. Maar misschien heb je zelf een voorkeur voor een locatie, ook dat hoor ik graag. Tijdens de fotoshoot vind ik het erg belangrijk dat jij en vooral je hond het naar de zin hebben. Mocht de shoot langer duren dan de afgesproken tijd, dan is dat ook geen probleem. Ik neem alle tijd voor jou en je huisdier.

Na afloop stuur ik je meerdere foto's waarvan jij dan het afgesproken aantal van kunt uitzoeken. Deze ontvang je dan digitaal, in een hoge resolutie in je mail. Je ontvangt altijd 2 foto's: 1 met logo en 1 zonder logo. Foto’s mogen enkel met logo gebruikt worden op sociale media of andere kanalen. De foto’s zonder logo zijn voor je eigen privé gebruik. Ook zet ik jouw foto's op een beschermde omgeving bij Werk aan de Muur, zodat je ook bijv. een vergroting of fotoproduct kunt nabestellen.

Het is altijd mogelijk om extra foto's na te bestellen. Deze kosten dan 5 euro per stuk.

 

Reiskostenvergoeding:

Er word altijd van te voren 1 of meerdere locaties afgesproken voor de fotoschoots. Bovengenoemde pakketten zijn exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen : 0,35ct per kilometer vanaf 10 km vanaf Zeegse (9483 PB)

 

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW

 

Sluit 1 van de pakketten niet aan bij je wensen? Neem dan contact met me op, we kunnen dan een fotoshoot op maat afspreken naar jouw wensen.

Een afspraak afzeggen kan tot 24 uur van te voren, daarna ben ik genoodzaakt 50% van de afgesproken kosten in rekening te brengen.

Wanneer u een fotoshoot boekt gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.